Terug naar het overzicht

Anne
Adrichem

 

Hi!

Patronen doorbreken bij jezelf of in je gezin? Mentale en/of praktische handvaten nodig? Ik bied het totaalplaatje in de zorg: Niet alleen ouders, niet alleen de kinderen, maar alles dat daarbij komt kijken als dat nodig is. Begeleiding vanuit de ouders, in samenwerking met het kind, netwerk, school. Van een goed gesprek aan de keukentafel tot praktisch aan de slag. Waarbij een stuk schemagerichte begeleiding wordt gecombineerd met observaties van signaalgedrag bij de kinderen. Wat mij betreft is gezinsbegeleiding iets waarbij alle deelnemers worden betrokken, in gepaste maten. En daarom lever ik kwalitatieve maatwerkzorg voor het leggen van een stevig fundament in het gezin. Tot een punt dat de regie weer op de juiste plek ligt en ouders er weer lol in krijgen.  

En aangezien papa's en mama's overal zijn en iedereen mag leren en mag groeien, ben ik er voor alle gezinnen, maar in het bijzonder voor gezinnen waar sprake is van een andere informatieverwerking in het brein. Ik heb mijn gespecialiseerd in Autisme en Hoogbegaafdheid. Met veel enthousiasme gebruik ik Brainblocks om uit te leggen hoe het brein van jouw kind werkt.

Los van mijn professie ben ik als mens een vrolijke, ondernemende en punctuele moeder van drie kinderen die beide kanten van het leven kent. Ik hou van humor én van een goed gesprek. Mijn loyaliteit voor mensen die goed zijn voor mij is groot. Het leven is voor mij een grote ontdekkingstocht waarin we samen mogen groeien. 

Groeipraktijk Heemskerk op een rijtje: 

- Begeleiding op de plek waar het nodig is, zodat je niet zelf de vertaalslag hoeft te maken van mijn kantoor naar jouw huis. Mijn begeleiding is bij jou thuis.
-  Begeleiding die start vanuit de ouders, maar waarbij kinderen, grootouders en/of netwerk wordt meegenomen als dit wenselijk is. 
-  Schemagerichte begeleiding die onderzoekt welke patronen en dynamieken er zijn in het gezin om hier meer grip op te krijgen. 
- Psycho-educatie en handvatten op individueel en gezinsniveau bij Autisme en/of hoogbegaafdheid, ook zonder officiële diagnose.
- Informele, laagdrempelige begeleiding met professionele kennis en kunde. Zowel mentaal als in de praktijk. Thuis, op school, bij de sportclub.
- Komt gerust bij je eten als het avondeten altijd hommeles is.
- O
rganiseert vaak inspiratieavonden voor ouders om verbinding te creëren, taboes te doorbreken en nieuwe inzichten en kennis toe te voegen aan hun "gereedschapskist" van het ouderschap. Kijk hiervoor vooral ook op mijn website. 

 

 

Anne
werkt in de volgende regio's

Regio Zaanstreek Waterland
Regio Alkmaar
Amstelveen
Regio Zuid Kennemerland
Regio IJmond

Anne
biedt de volgende diensten

Gezin en opvoeding
Ambulante gezinsbegeleiding/ Opvoedondersteuning
Systeembegeleiding
Begeleiding bij autisme
Begeleiding bij problematisch gedrag
Begeleiding bij angst
Begeleiding bij trauma gerelateerde klachten
Problematische (relatie)patronen in het gezin
Intensief ambulante gezinsbegeleiding (IAG)
Gezinsbegeleiding vanwege onveiligheid in het gezin
Individuele ontwikkeling voor de jeugdige zelf
Begeleiding op of in relatie tot school
Begeleiding identiteit en seksualiteit

Over de diensten van
Anne

Schemagerichte begeleiding
Cognitieve gedragstherapie
Brainblocks
Geef mij de Vijf
Prikkelprofiel

Kies deze zorgprofessional Je kan 2 professionals selecteren om een matchingsgesprek mee te voeren.
Profile picture for user groeipraktijk Heemskerk
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Werkt op
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
Registraties
SKJ

Kies deze zorgprofessional Je kan 2 professionals selecteren om een matchingsgesprek mee te voeren.