Terug naar het overzicht

Uliane
Bartelink

Mijn naam is Uliane Bartelink. Ik werk in Amsterdam en omgeving, evenals in Almere. Ik heb een Bachelor of Social Work-diploma, ben een professionele trainer in communicatieve vaardigheden en kinder- (gezins-)coach. Daarnaast ben ik SKJ geregistreerd. Als deskundige sta ik bekend om mijn professionaliteit, integriteit, efficiëntie, behulpzaamheid, transparantie, flexibiliteit en doelgerichtheid. Ik ben ook moeder van twee zonen, de vrouw van en oma van twee prachtige kleinkinderen.

Met meer dan 20 jaar werkervaring binnen het sociaal domein heb ik mezelf constant bijgeschoold en blijf ik tot op heden studies en cursussen volgen. Mijn brede kennis stelt me in staat om verschillende rollen te vervullen om maatwerk te bieden. Denk aan rollen als jeugd- en jongerenbegeleider, gezinsprofessional, geregistreerd trainer/coach en aandachtsfunctionaris voor huiselijk geweld en kindermishandeling. Het is een hele mond vol, maar het is tevens mijn passie.

Ik bied ook een verscheidenheid aan standaard- en maatwerktrainingen, waaronder opvoedtrainingen, sociale vaardigheidstrainingen, faalangsttrainingen, weerbaarheidstrainingen etc..

Om mijn cliënten deskundigheid en professionaliteit te waarborgen, blijf ik altijd uit het perspectief van mijn cliënten en hun netwerk denken. Ik hecht veel waarde aan het herstellen van de eigen kracht van mijn cliënten en het vergroten van hun zelfbewustzijn, zodat ze beter om kunnen gaan met uitdagingen. Ik focus op de positieve aspecten van mijn cliënten en help hen hun beperkingen om te zetten in mogelijkheden. Dit resulteert in motivatie en een grotere mate van zelfredzaamheid. Ik richt me ook op 'wat mijn cliënten kunnen en wat ze willen'. Kortom, voor mij is het vanzelfsprekend dat iedere cliënt uniek is en een individuele benadering verdient.

Uliane
werkt in de volgende regio's

Regio Zaanstreek Waterland
Regio Amsterdam/DUO
Amstelveen

Uliane
biedt de volgende diensten

Gezin en opvoeding
Ambulante gezinsbegeleiding/ Opvoedondersteuning
Ambulante gezinsbegeleiding (ouder of cliënt is licht verstandelijk beperkt)
Begeleiding bij problematisch gedrag
Training voor ouders / verzorgers
Problematische (relatie)patronen in het gezin
Begeleiding bij complexe scheidingen
Individuele ontwikkeling voor de jeugdige zelf
Individuele jongere begeleiding
Begeleiding op of in relatie tot school
Training voor de jeugdige
Kies deze zorgprofessional Je kan 2 professionals selecteren om een matchingsgesprek mee te voeren.
Profile picture for user Uliane Bartelink
Beschikbaarheid
Binnen 4 weken beschikbaar
Registraties
SKJ

Kies deze zorgprofessional Je kan 2 professionals selecteren om een matchingsgesprek mee te voeren.