Terug naar het overzicht

Annette
van Wessel

Ik ben Annette van Wessel, opgeleid tot pedagoog en werkzaam als jeugdzorgwerker. Als gezinsvoogd en lange tijd bij de Raad voor de Kinderbescherming. Ik vind het leuk om kinderen en hun ouders te helpen en te ondersteunen.

Ik heb in mei 2023 de basisopleiding systeemtherapie afgerond. In mijn werk gebruik ik de uitgangspunten uit de systeemtheorie. Soms is het nodig om bepaalde patronen te doorbreken. Of is er meer begrip nodig tussen ouders en kind. Of een goed gesprek, waar ieder gezinslid zich gehoord voelt. Ik praat met jullie en leer jullie kennen. Dan geef ik jullie tips en adviezen.

Ik ben via de telefoon en email goed bereikbaar. Wanneer het nodig is, kan ik intensief betrokken zijn. Wanneer het goed gaat, kunnen we afbouwen. Mijn doel is altijd, dat het gezin weer verder kan zonder hulpverlening, op eigen kracht! Ook kan ik een aantal observaties doen in de opvoedsituatie, waarna ik in dien gewenst een verslag maak. 

Ik ben rustig, nieuwsgierig, positief ingesteld, op zoek naar wat er wel goed gaat en waar de krachten zijn in het systeem.

Ik hou van de m]natuur, van sporten en muziek maken.

Annette
werkt in de volgende regio's

Regio Alkmaar
Regio Kop van Noord-Holland

Annette
biedt de volgende diensten

Ambulante gezinsbegeleiding/ Opvoedondersteuning
Systeembegeleiding
Begeleiding bij problematisch gedrag
Begeleid bezoek
Kies deze zorgprofessional Je kan 2 professionals selecteren om een matchingsgesprek mee te voeren.
Profile picture for user annettevanwessel
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Werkt op
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
Registraties
SKJ

Kies deze zorgprofessional Je kan 2 professionals selecteren om een matchingsgesprek mee te voeren.