Terug naar het overzicht

Marjan
Simonse

Opgroeien en opvoeden; soms kom je op een punt waarop je het even niet meer weet. Dan is het fijn als er iemand is die je een luisterend oor biedt, zonder oordeel. Iemand die met jou op zoek gaat naar een oplossing die werkt, voor jou.

Soms lijkt het alsof de dingen je overkomen, alsof je er niets aan kunt doen. Dan is het fijn als iemand je kan helpen om weer meer in je kracht te komen, zodat je weer invloed hebt.

Die iemand zou ik voor je kunnen zijn.

Mijn naam is Marjan Simonse, getrouwd, twee volwassen kinderen. Sinds mijn 22-ste werk ik in de jeugdzorg, bij verschillende organisaties. Mensen die mij goed kennen zeggen over mij dat ik goed kan luisteren, invoelend, zorgzaam en betrouwbaar ben. Iemand die verantwoordelijkheid neemt en goed kan analyseren, die praktisch en oplossingsgericht is. En die een gezonde portie humor belangrijk vindt! Ik ben een doener; vind het ook prima om al pratend een stuk te wandelen in plaats van stil te zitten (bewegen is helpend bij het oplossen van problemen!). Ik vind het belangrijk om regelmatig te checken of wat we aan het doen zijn helpt, en aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

Hulpverlening heeft vooral kans van slagen als er een goede klik is tussen client en hulpverlener. Laten we vooral onderzoeken of die er is.

Ik ben als ambulant hulpverlener werkzaam bij Koel Jeugdzorg en JGGZ. Bij Koel JZ/JGGZ zijn medewerkers vanuit diverse disciplines in dienst. Dat heeft als voordeel dat er vanuit meerdere invalshoeken en deskundigheden kan worden meegedacht en samengewerkt.

Marjan
werkt in de volgende regio's

Regio Alkmaar

Marjan
biedt de volgende diensten

Gezin en opvoeding
Ambulante gezinsbegeleiding/ Opvoedondersteuning
Systeembegeleiding
Begeleiding bij problematisch gedrag
Problematische (relatie)patronen in het gezin
Intensief ambulante gezinsbegeleiding (IAG)
Individuele ontwikkeling voor de jeugdige zelf
Individuele jongere begeleiding
Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.
Profile picture for user marjansimonse
Beschikbaarheid
Niet beschikbaar
Werkt op
maandag
dinsdag
donderdag
Registraties
SKJ

Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.