Terug naar het overzicht

Floor
Vente von Keitz

Mijn naam is Floor Vente von Keitz en ik werk nu sinds zo'n 25 jaar in de zorg. Het eerste deel van mijn loopbaan heb ik als Sociaal Pedagogisch Werker gewerkt, binnen diverse instellingen voor jeugdzorg, veelal met bijzondere kinderen die het etiketje " druk en moeilijk opvoedbaar" dragen. Ook werkte ik in de kinderpsychiatrie, een TBS kliniek en jeugdgevangenissen.

Toen ik 30 jaar was ben ik naast mijn werk gaan studeren aan de universiteit, studie Orthopedagogiek, afstudeerrichting Gezin en Gedag. Sinds ruim 11 jaar werk ik als Orthopedagoog, vaak aangeduid als Gedragswetenschapper. Sindsdien heb ik jarenlang gewerkt in de jeugdbescherming bij diverse instellingen zoals BJRA en het Leger des Heils en Veilig Thuis, zowel als interim als in vaste dienst.

Sinds 2014 heb ik hiernaast een eigen praktijk waar ik diagnostische onderzoeken bij kinderen doe. Ook ouderbegeleiding, observaties op scholen en advisering aan leerkrachten komen daarbij kijken.

Door mijn intensieve een veelzijdige werkervaring weet ik wat individuen en gezinnen nodig hebben om tot hun recht te komen. Mijn grondhouding is consequent positief.
Mijn focus ligt op krachten en mogelijkheden in plaats van zwakten en sta met en naast mijn clienten en collega's in het veld. Mijn energie en creativiteit zijn aanstekelijk en u zult in mij iemand vinden die oprecht geïnteresseerd is en luistert met al haar zintuigen.
Ook voor de meest complexe problemen zijn de meeste oplossingen relatief eenvoudig. Ik help u door een andere bril naar uw situatie te kijken en ben zeer praktisch in de handvatten die ik bied.
Uw succes is mijn passie!

Mijn specialisaties zijn: begeleiding bij moeizame hechting, begeleiding van adoptiekinderen en hun ouders, het interveniëren bij verslavingsproblematiek en het begeleiden van verslaafden in herstel. Tevens ben ik bedreven in ouderbegeleiding, begeleiding van MPG (Multi Problem Gezinnen), en coaching. Ik heb een diagnostische aantekening waardoor ik onderzoeken mag doen bij kinderen. Mijn specialisme ligt bij de uitvoering van intelligentieonderzoeken.

Het is voor mij fijn te werken met collega's en clienten die een christelijke levensovertuiging hebben, maar het is niet noodzakelijk voor een goede samenwerking.

Floor
werkt in de volgende regio's

Regio Alkmaar
Regio Amsterdam/DUO
Amstelveen

Floor
biedt de volgende diensten

Ambulante gezinsbegeleiding/ Opvoedondersteuning
Systeembegeleiding
Begeleiding bij verstoorde hechting
Begeleiding bij adoptieproblematiek
Begeleiding bij complexe scheidingen
Begeleid bezoek
Individuele jongere begeleiding
Begeleiding op of in relatie tot school
Intelligentieonderzoek
Psychologisch onderzoek
Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.
Profile picture for user floorventevonkeitz
Beschikbaarheid
Niet beschikbaar
Registraties
SKJ

Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.