Terug naar het overzicht

Yurenna
Stroomer

Wat bezielt mij?
In verbinding zijn met jezelf… en jezelf de aandacht geven die je nodig hebt om dichter bij jezelf te komen is datgene wat ik iedereen zou gunnen!
Wat mij is opgevallen in het werken met mensen en wat vaak het ‘wezenlijke’ verschil kan maken, is dat er oprechte aandacht en erkenning gegeven word! De mensen met wie ik een poosje mee mag lopen in hun leven, zijn op zoek naar iemand die ze begrijpt, luistert, voelt, meedenkt, contact maakt en erkenning geeft. Maar ook iemand die professioneel en kritisch is. Zelf fouten maakt (ik ben ook mens ?) en de juiste vragen (durft) te stellen. Intuïtief en integer handelt. Verbanden kan maken tussen gebeurtenissen van nu en tóen. Open is over bijv. eigen ervaringen. Realistisch is en ze confronteert met hun valkuilen én confronteert met datgene waar zij wel fantastisch goed in zijn! Want ook dat moet gezegd worden, vaak vaker dan eens.. ‘’Aristoteles zei het al: alles wat je aandacht geeft groeit!’’ Zowel in negatieve als in positieve zin.


Ik ben iemand die in het contact met mensen kan verbinden, aandacht kan geven en wilt motiveren om nog meer zichzelf te zijn door belemmeringen van welke aard dan ook te helpen ontmaskeren. Ik probeer mensen bewust te maken van hun (keuze-) mogelijkheden. "Omdat keuzes kracht geven. Kiezen betekent immers dat je het heft in eigen handen neemt!


Door het (h)erkennen van gevoelens, patronen en innerlijke gedachten (vaak overheersende ‘negatieve’ gedachtes) en door mensen het verschil te laten ervaren tussen aangeleerd en authentiek denken/handelen, wordt stap voor stap de essentie van zichzelf zichtbaar! Van hieruit ontstaat ruimte voor inzicht en positieve verandering. Een bijzonder mooi proces om te begeleiden!
Mijn naam is Yurenna Stroomer. Ik ben woonachtig in Noord Holland, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik ben werkzaam als psychosociaal hulpverlener en biedt individuele ondersteuning voor volwassenen en begeleiding aan kind(eren) en gezinnen. Daarnaast ben ik als trainer inzetbaar op o.a. scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen e.d. met een preventief aanbod “Motiverende gesprekstechnieken voor jeugdprofessionals’’. Ik ben mede-eigenaar van De ZorgStroomer en mede eigenaar van Jij&Co. Kijk voor aanvullende informatie op www.dezorgstroomer.nl


Ervaringen:
Mijn ervaringen in het werken met, volwassenen, gedetineerde jongeren, scholen, gemeenten, kinderen en gezinnen zijn divers te noemen. Ik heb o.a. ervaring in het werken met: jeugdigen in een inrichting, crisisplaatsingen, relatieproblemen, (v)echtscheidingen, burn-out, verlies en rouw, ernstige gedragsproblemen bij kinderen, depressie bij volwassenen, AD(H)D, multiprobleemgezinnen, maar veelal ook ‘gewoon’ over gangbare dagelijkse opvoedsituaties en/of belemmeringen in persoonlijk functioneren. Deze diversiteit in ervaringen zie je ook terug in mijn manier van werken en in mij als persoon. Het is nooit hetzelfde, altijd persoonlijk met gevoel en op maat en dus zoveel mogelijk passend en werkbaar voor diegene die ik begeleid.

Yurenna
werkt in de volgende regio's

Regio Zaanstreek Waterland
Regio Alkmaar
Regio Kop van Noord-Holland

Yurenna
biedt de volgende diensten

Gezin en opvoeding
Ambulante gezinsbegeleiding/ Opvoedondersteuning
Systeembegeleiding
Begeleiding bij verstoorde hechting
Begeleiding bij problematisch gedrag
Training voor ouders / verzorgers
Problematische (relatie)patronen in het gezin
Begeleiding bij complexe scheidingen
Gezinsbegeleiding vanwege onveiligheid in het gezin
Crisisbegeleiding
Begeleid bezoek
Individuele ontwikkeling voor de jeugdige zelf
Individuele jongere begeleiding
Begeleiding op of in relatie tot school
Begeleiding identiteit en seksualiteit
Training voor de jeugdige
Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.
Profile picture for user yurennastroomer
Beschikbaarheid
Niet beschikbaar
Werkt op
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
Registraties
SKJ
Andere talen
engels

Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.