Terug naar het overzicht

Mariska
Kraakman

Mijn naam is Mariska Kraakman (1979), getrouwd en moeder van een zoon (2011) en een dochter (2013). Sinds september 2015 ben ik mijn kinderpraktijk HemeltjeLief gestart. Ik bied kindercoaching aan voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 4 tot 14 jaar. Maar ook oudere kinderen zijn van harte welkom.
Ik ben mijn loopbaan gestart als maatschappelijk werker. Ik heb diverse banen gehad waaronder 5 jaar als maatschappelijk werker verbonden aan babycrisisgroepen in Amsterdam. Tevens heb ik ruim 9 jaar ervaring binnen de pleegzorg. Mijn passie ligt bij gesprekken met kinderen. Om deze reden ben ik de opleiding tot Kindercoach gaan volgen via BGL Partners in Hoofddorp waar ik in 2015 mijn diploma heb behaald. Kinderpraktijk Hemeltjelief bestaat sinds september 2015. Naast mijn praktijk ben ik sinds juli 2017 twee dagen in de week werkzaam bij Mee & de Wering als coördinator BOR (begeleide omgangsregeling).

Mijn deskundigheid ligt op het gebied van hechting, trauma, verlies en rouw. Ik maak veel gebruik van creatieve werkvormen, gecombineerd met lichaamsgerichte coaching, visualisaties en mindfulness.

Mijn grote trots is mijn eigen boek: Hemeltjelief en de reis naar jouw geluk!
Sinds september 2017 is dit kinder(coach)boek te verkrijgen, geïnspireerd op het logo van kinderpraktijk Hemeltjelief. Het is een boekje dat kinderen helpt om hun over hun gevoelens en gedachten te praten en het biedt ondersteuning om het eigen geluksgevoel te kunnen vergroten. Het is te bestellen via mijn website.

Mariska
werkt in de volgende regio's

Regio Alkmaar

Mariska
biedt de volgende diensten

Begeleiding bij adoptieproblematiek
Begeleiding bij verstoorde hechting
Individuele jongere begeleiding
Begeleiding bij trauma gerelateerde klachten
Systeembegeleiding
Begeleiding bij complexe scheidingen
Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.
Profile picture for user mariskakraakman
Beschikbaarheid
Niet beschikbaar
Registraties
SKJ

Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.