Terug naar het overzicht

Heidi
Diepeveen

Hi, mijn naam is Heidi Diepeveen. Het werken met kinderen en jongeren heeft mijn hart. De combinatie van serieus werken en samen spelen en lol maken past mij als een jas. Ik vind het waardevol om samen met kinderen en jongeren te zoeken naar hoe het luchtiger en makkelijker kan en met hen te ontdekken waar ze goed in zijn, wat voor hen werkt en hoe ze daar op kunnen vertrouwen. 

Het uitgangspunt is een positieve relatie met kinderen/ jongeren en ouders, waarbij acceptatie en vertrouwen voor mij sleutelwoorden zijn. Vanuit die basis werk ik samen de betrokkenen aan het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en zelfcontrole. We onderzoeken grenzen en gevoelens en werken aan een stevige basis om te kunnen groeien en ontwikkelen in de richting die aansluit bij wie je werkelijk bent.

Ik werk sinds 1999 in de jeugdhulpverlening. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker op een behandelgroep en heb later gewerkt als ambulant gezinsbegeleider. De laatste jaren ben ik mij meer gaan specialiseren in de begeleiding van kinderen op school, beelddenken en schoolse vaardigheden. Ik ben speltherapeut in opleiding. Zo begeleid ik onder andere kinderen met aandachts- en gedragsproblemen. 

Wie mij kent zal je vertellen dat ik rustig ben en serieus werk. Dat ik niet snel oordeel en veel waarde hecht aan het nakomen van afspraken. Ze zullen je ook vertellen dat bij mij niet alles perfect hoeft, dat er bij mij thuis ook wel eens iets mis gaat en dat ik een uitdaging niet uit de weg ga.

Heidi
werkt in de volgende regio's

Regio Alkmaar

Heidi
biedt de volgende diensten

Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.
Profile picture for user heididiepeveen
Beschikbaarheid
Niet beschikbaar
Registraties
SKJ

Deze professionals kan niet worden geselecteerd omdat deze niet beschikbaar is.